Salah seorang ahli kardiologi terkemuka di dunia, Dr. Peter McCullough, telah memberi keterangan bahawa teknologi mRNA Bill Gates berbahaya dan “tidak selamat untuk kegunaan manusia.” Dr McCullough memberi keterangan di hadapan Parlimen Eropah semasa sidang yang dihoskan oleh lima Anggota Parlimen Eropah (MEP) minggu lalu. Pendengaran itu bertujuan menangani ancaman yang ditimbulkan Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) dalam usaha menentukan dasar kesihatan di seluruh dunia.

Dr. Peter McCullough memberikan bukti kesan bahaya yang disebabkan oleh suntikan mRNA Covid. Pakar jantung terkenal itu memberitahu pegawai Kesatuan Eropah (EU) bahawa naratif yang menunjukkan Covid adalah untuk menyalahkan lonjakan serangan jantung, strok dan kematian mengejut, adalah palsu.

Beliau memberitahu penggubal undang-undang bahawa isu kesihatan yang melambung tinggi dan kematian yang berkaitan adalah benar. Bagaimanapun, McCullough memberi keterangan sebelum perbicaraan bahawa suntikan Covid-19 menyebabkan kadar penyakit dan kematian yang melambung tinggi, bukan virus.

“Vaksin COVID-19 dan semua penggalak tidak selamat untuk kegunaan manusia.”WHO berdiri di belakang vaksin ini,” katanya.

“Saya percaya bahawa Kesatuan Eropah, Amerika Syarikat, dan semua pihak berkepentingan utama sebenarnya harus menarik diri sepenuhnya daripada WHO. “Pada permulaan pandemik, terdapat siasatan oleh WHO mengenai asal usul SARS cov2 iaitu ketika permulaan penutupan bermula,” jelas McCullough kepada MEPs.

“Kami tahu pada masa itu … bahawa Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar yang berada di Wellcome Trust [dan] yang kini menjadi ketua saintis di WHO, Kristian Andersen di Scripps [Penyelidikan], Eddie Holmes di Sydney, Peter Daszak di EcoHealth Alliance – mereka semua berkomplot.

“Bahawa virus itu direkayasa dalam kerjasama bersama AS-China di makmal di Wuhan China. “Dan mereka menipu dunia dengan 12 kertas penipuan berikutnya dalam  dikaji semula oleh rakan sekerja.””Vaksin ini telah merosakkan populasi di dunia.

“Di seluruh dunia dua pertiga orang mengambil vaksin … [vaksin messenger RNA] adalah kod untuk bahagian protein spike yang berpotensi mematikan virus. “Ia adalah idea terburuk yang pernah memasang kod genetik melalui suntikan dan membolehkan pengeluaran protein yang berpotensi mematikan dalam tubuh manusia untuk jangka masa yang tidak terkawal.

“Semua yang kita pelajari mengenai vaksin adalah sangat mengerikan. “Protein spike terbukti dalam 3,400 manuskrip yang dikaji semula oleh rakan sebaya untuk menyebabkan empat domain utama penyakit.

“Satu adalah penyakit kardiovaskular, keradangan jantung, atau miokarditis …”Domain kardiovaskular kerosakan dalam tubuh manusia daripada vaksin adalah lebih besar daripada apa yang pernah kita lihat dengan kolesterol, tekanan darah tinggi atau diabetes …

“Kami telah melihat serangan jantung dua tahun selepas suntikan tersebut.”Domain kedua ialah penyakit neurologi,” katanya.

Dan saya percaya bahawa Kesatuan Eropah, Amerika Syarikat, dan semua pihak berkepentingan utama sebenarnya harus menarik diri sepenuhnya daripada WHO.”